Lag gode minner, ingen vet hva morgendagen bringer …

 

 

Jeg vil avslutte dette året med et innlegg til dere som har lest, støttet og gitt tilbakemeldinger på min åpenhet rundt det å være pårørende til rus- og avhengighet. Dere har bidratt til at jeg, og mange med meg, har fått en god følelse av å snakke og dele erfaringer og følelser rundt det å være pårørende til en rusavhengig

Jeg begynte å blogge i juli 2016, jeg var livredd da jeg la ut det første innlegget og forberedte meg på å tåle kritikken jeg “visste” ville komme. Men den kom ikke, hvert fall har ikke jeg hørt den. Jeg måtte faktisk rette kritikken innover, hvorfor “dømte” jeg mine sambygdinger og “visste” de ville kritisere meg for å være for åpen, utlevere meg selv, snakke om rusavhengighet. Det var ikke det som skjedde i det hele tatt. Når jeg har vært på butikken, i sentrum eller andre steder og har møtt på mine sambygdinger, har dere skrytt av innleggene mine, dere har takket meg for å være åpen og sette ord på dette.

Mange sliter med det samme! Jeg mener ikke å si at jeg har et fælt liv eller at det er synd på meg, ikke i det hele tatt! Jeg har det fint og lever et lykkelig liv, men livet er ingen dans på roser – det gjelder oss alle! Min mening med denne bloggen er å skape en åpenhet rundt dette vanskelig temaet, jeg vil være med og opplyse, for jeg mener at kunnskap er et verktøy som gir oss mulighet for å leve livet vårt bedre, bedre for oss selv men også bedre for de rundt oss.

 

 

Jula får frem mange følelser på godt og vondt, men den har vært fin! Vi har brukt tid sammen og kost oss med god mat. Jeg er heldig som har alle disse fine menneskene rundt meg! Vi kan alle gjør jula bare litt bedre for noen, for eksempel ved å tenke gjennom hva vi sier om andre, ikke spre usannheter og løgner. Av og til handler det bare om å tenke seg om en ekstra gang før man uttaler seg.

Lillebror kom også på julebesøk og det var selvfølgelig veldig gøy! Jeg er mektig imponert og stolt av det han har fått til og gleder meg til fortsettelsen. Nå er jula over og nyttårsaften står for tur … Straks går vi inn i et nytt år. Lag 2017 så bra du kan! Det viktigste er ikke hva som skjer, men hva du gjør med det som skjer.

Godt nytt år folkens!

Merete

 

5 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg